Zumo-lock de anti-diefstal oplossing voor je Garmin Zumo

Bescherm je kostbare Garmin Zumo! Maak gebruik van een goede beveiliging wanneer je je motor parkeert voor een korte stop en voorkom dat je tijdens het rijden de Zumo verliest door onbedoeld de ontgrendelknop in te drukken

De houders van de Zumo's zijn gemaakt om eenvoudig met één knop het toestel te ontkoppelen.
Misschien wel te eenvoudig want nu moet je ook tijdens een korte stop het toestel op een veilige plaats bij je steken.

Garmin heeft niet voorzien in de mogelijkheid van een al is het maar eenvoudige beveiliging tegen diefstal van de nieuwe Zumo's. Bij motornavigatie praat je dan toch al snel over een gewilde accessoire van een paar honderd Euro. De Zumolock is een simpele maar doeltreffende oplossing.

De complete oplossing bestaat uit 3 delen. Een extra bracket waarin een slot verwerkt is, een plaatje om het slot af te dekken en een andere knop voor de meegeleverde RAM-mount. Het slotbracket is gemaakt van gepoedercoat RVS en duurzaam bestand tegen weersinvloeden.

Lock los met haakje

Met een nieuwe fraaie afsluitbare knop wordt de standaard RAM-mount vergrendeld zodat de houder niet kan worden losgeschroefd en met een slotbracket vergrendel je de Zumo zodat deze niet kan worden verwijderd uit de houder.

Ram knop los

Nieuw! De ZumoLock heeft een upgrade gekregen. Koop je nu een ZumoLock dan krijg je er ook een afdekplaatje bij om het slotje af te dekken. Hiermee wordt de ZumoLock nog veiliger!
Heb je al eerder een ZumoLock gekocht, dan is dit nieuwe plaatje ook los te koop om je ZumoLock een upgrade te geven. Bestel hem hier

lock plaatje

Deze antidiefstal oplossing (afsluitbare RAM-knop + slotbracket) is beschikbaar in twee varianten.

  • Zumolock 3xx voor de Zumo 340, Zumo 345, Zumo 346, Zumo 350,  Zumo 390, Zumo 395 en Zumo 396
  • Zumolock 59x voor de Zumo 590 en de Zumo 595
  • Zumolock 660 voor de Zumo 660
  • "NIEUW" Zumolock XT voor de Zumo XT
Zumo 59x Zumo 3xx Zumo 660 Zumo XT
 Zumolock 590  Zumolock 3x0
ZumoLock 590 ZumoLock 3x0